NEDERLAND

Coördinator: Germina Punga Herbreteau: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 0031-6-28558849 

ROEMENIË

Coördinator: Florina Ionescu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter: Cristian Filip:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

HOE KAN IK HELPEN?

1. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u aan te melden voor onze Nieuwsbrief.

Naast de woorden van vader Arsenie Boca en artikelen met betrekking tot Zijne Heiligheid zullen jullie regelmatig informatie ontvangen over onze projecten en degene die wij steunen. Ook diverse verzoeken om hulp die we maken, afhankelijk van de situatie. Zo kunt u precies beantwoorden op verzoeken die handig voor u zijn. Abonneren op onze nieuwsbrief is de makkelijkste manier om het werk van onze stichting te leren kennen en om ons een helpende hand te schieten, indien mogelijk, zonder enige verplichting.

2. Wordt nu lid van de Stichting!

Het lidmaatschap omvat kortingen op alle producten die wij verkopen, speciale aanbiedingen aangeboden en de betaling van een bescheiden jaarabonnement. Ook zullen de leden van de Stichting voorrang hebben in bedevaarten en beperkte aanboden. Het enige wat je hoeft te doen om lid te worden is de lidmaatschap te ondertekenen, die u kunt vragen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

3. Praat met uw vrienden en uw kennis over ons!

We hebben veel projecten wat voor een lange lijst met contactpersonen zeer belangrijk is. Voornamelijk gewoon doorsturen van een e-mail aan degenen die ons kan ondersteunen bij acties gericht aan een specifieke categorieën (studenten, leraren, gepensioneerden, etc.).

4. Koop en verspreid onze producten!

De simpele aankoop van tijdschriften, boeken en films geproduceerd en verdeeld door onze stichting helpt de goede gang van zaken. Maak een gift aan uw vrienden en familie met producten van onze aanbieding van boek en de film en krijgt een dubbel resultaat: je schenkt een beetje licht aan uw dierbaren en populariseert de belangrijke figuren van de Roemeense leven en spiritualiteit.

5. Als je kunt en wilt u ons financieel steunen, kunt u dit doen door schenkingen of door middel van sponsoring.

Voor details over sponsorcontracten, schrijf naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wij danken iedereen die ons steunt, ongeacht hoe je het doet. Omdat we een christelijke stichting zijn en de winsten die we nastreven zijn NIET van financiële aard, zouden we het op prijs stellen als u ons in uw gebeden noemt, om God om ons werk te begeleiden. Buiten de praktische manieren waarmee kunt u ons ondersteunen, een goede gedachte en een aangestoken kaars voor ons kunnen wonderen doen!

Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek!

gastenboek

Ga naar boven